Chalets

augustus 15, 2022

De Bosuil

De Bosuil is compleet ingericht 6 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit chalet staat tussen de Buizerd en de Wielewaal in aan de zuidkant van de locatie. Dit chalet is volledig afgetimmerd met schaaldelen uit het naastgelegen bos. Ervaar de rust ruimte en natuur.
augustus 15, 2022

De Torenvalk

De Torenvalk is compleet ingericht 6 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit chalet staat tussen de Oeverzwaluw en de Wielewaal in aan de Oostkant van de locatie. Dit chalet is volledig afgetimmerd met schaaldelen uit het naastgelegen bos. Ervaar de rust ruimte en natuur.
augustus 15, 2022

De Buizerd

De Buizerd is compleet ingericht 6 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit staat tegen de struikenrij van de camperplaats aan waardoor het meer schaduw en verkoeling heeft dan de overige chalets. Het is volledig afgetimmerd met schaaldelen uit het naastgelegen bos waardoor het een is met de omgeving. Ervaar de rust ruimte en natuur.
augustus 15, 2022

De Oeverzwaluw

De Oever zwaluw is compleet ingericht 4 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit chalet het meest noordelijke van alle chalets. Vanuit de slaapkamer en woonkamer heeft u een uitzicht op het naastgelegen bosgebied. Dit chalet is volledig afgetimmerd met schaaldelen uit het naastgelegen bos. Ervaar de rust ruimte en natuur.
augustus 15, 2022

De Bonte Specht

De Bonte specht is compleet ingericht 4 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit chalet ligt tussen de Torenvalk en de Wielewaal in. Ervaar de rust ruimte en natuur.
augustus 15, 2022

De Wielewaal

De Wielewaal is compleet ingericht 4 persoons chalet in een zeer ruimtelijke setting. Dit chalet is nog in originele stijl van buiten. Ervaar de rust ruimte en natuur.