Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Zack Kumru uit Den Haag heeft geschreven op november 21, 2023 om 3:42 pm:
Welke mantelbaviaan heeft dat nou weer bedacht. Moge zijn tyfus-tyfus-tyfus papoea-amateurhoer de uitlaat van zijn tyfus-tyfus-tyfus-Mercedes pijpen. Ruftkever! Poliepenslikker! Carburateurzuiper! Nakkie nakkie-kwant!
Hans en Jaqueline uit Oude wetering heeft geschreven op oktober 22, 2023 om 9:53 am:
Heerlijke rustige camper-plaats alles keurig geregeld we komen graag weer terug met de Kerst. Mvgr Hans&Jaqueline.
Peter Meevis uit Heerlen heeft geschreven op oktober 15, 2023 om 9:26 pm:
Hoihoi, Deze camperplaats is prima.Heel mooi sanitair. Restaurant in de buurt. Mooi wandelgebied. Gaan er zeker vaker komen. Mvg Peter Meevis
Leo en Marga uit Brunssum heeft geschreven op oktober 2, 2023 om 3:50 pm:
Wat een super camperplaats gewoon perfect. Deze moet absoluut camperplaats van het jaar worden, dat verdienen ze dubbel en dwars!!!!
Familie van Toorn uit Dokkum heeft geschreven op augustus 3, 2023 om 10:14 am:
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in chalet de Oeverzwaluw. Wat ons betreft het mooiste plekje van de 6 chalets langs de rand van het bos. Chalet heeft alles wat je nodig hebt. Een lekkere douche, horren tegen de vliegen en een heerlijke plek om buiten te zitten. De kinderen (2 en 5) hebben zich goed vermaakt. Zoveel ruimte om te spelen! En de 'speurtocht' naar Rondmeer waar een trampoline is was favoriet. Veel te doen in de buurt. Zeker een aanrader!
Christien en Ferdinand en hondje Yoerie uit Zevenaar heeft geschreven op mei 20, 2023 om 6:58 pm:
Christien we hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht op camperplaats de Twente Hoeve. Alles is keurig geregeld en duidelijk. Gastheer Theo Jan is heel vriendelijk even als zijn medewerkers die hij begeleidt. Het sanitair is keurig. Ook de symbiose met het restaurantje Rondmeer is leuk. Je krijgt korting kaarten voor een bezoekje. Medewerkers herkennen je weer van de camperplaats en zo is er leuk contact. We komen zeker terug.
Hans en Christine uit Amsterdam heeft geschreven op mei 7, 2023 om 2:39 pm:
Heerlijk een paar dagen er tussen uit naar Limburg om de rust op te zoeken. Nou die hebben we gevonden bij Hoeve Twente in chalet de Wielewaal. Wat een heerlijke plek, ontzettend aardige gastheer en fijne omgeving. Kortom in 1 woord:GENOTEN!
Yvonne uit Ravenstein heeft geschreven op mei 6, 2023 om 10:59 pm:
Met Pasen ook al hier gestaan maar omdat het zo goed bevallen is nu terug met vrienden. Wat een mooie ruime plekken. Sanitair ook niets op aan te merken. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. ‘S avonds heerlijk bij de vuurplaats een vuurtje gemaakt om de dag af te sluiten.
Hans en Boukje uit Joure heeft geschreven op april 26, 2023 om 11:38 am:
Heerlijk verblijf hier gehad, na een 2daagse uitstap naar het zuiden van limburg weer hier teruggekomen voor de stilte, de ruimte en jullie originele aanpak: homo ludens, de spelende mens zagen we hier in de uitvoering. Nog een beetje hogere begroeiing en die (zwem?)vijver en wie weet nog wat verrassingen: we komen het weer bekijken. Nb: tip voor de badkamer: plexiglas oid onderaan de douchedeuren want die gaan verspochten met al die spetters en een spiegel ook in de badkamer. Verder: Top, bedankt!
Gerda uit Hoogkarspel heeft geschreven op maart 3, 2023 om 9:08 pm:
Heerlijk een midweek in een chalet op hoeve Twente vertoeft met fam. Wat een fijne plek, ruim, rustig en je wandelt zo het bos in. Genieten op een van de stilste plekjes van Nederland.
Matthijs uit Amsterdam heeft geschreven op januari 19, 2023 om 2:07 pm:
We hebben heerlijke rustige dagen gehad met ons gezin en onze pup in chalet de Bonte Specht bij Hoeve Twente. Het chalet ligt op een fijn groot en open terrein waar natuur zich kan herstellen, direct naast een uitgestrekt en stil bos. We komen heel graag terug!
Ilse uit Leiden heeft geschreven op december 23, 2022 om 6:01 pm:
Hallo Wij hebben vlak voor Kerst een nachtje bij jullie door gebracht, wat een heerlijkheid, 24h incheck mogelijkheid is voor ons ideaal. Mijn dochter gaat naar Spirare (5 minuten bij jullie vandaan in Heibloem) dus voor ons is dit ideaal. Prachtig gewandeld in het achter gelegen bos met onze twee honden Herten gezien en genoten van de rust. Het sanitair is super nieuw en keurig Ik heb nog een tip weet niet of jullie daar iets mee doen maar ergens in de buurt van het sanitair een stevige haak waar je even de hond aan vast kan maken. Echt heerlijke plek voor een fijne prijs - tot in 2023 !
Hoeve Twente uit heythuysen heeft geschreven op augustus 11, 2022 om 3:13 pm:
Welkom in het gastenboek van Hoeve Twente. Bent u op bezoek geweest bij ons en wilt u uw ervaring delen, heel graag! Dit is handig voor ons en de gasten na u. Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de locatie zo natuurlijk en compleet mogelijk te maken voor u. Maar wij hebben nog energie voor leuke projectjes dus zijn nog niet klaar. Heeft u een idee? Tips zijn van harte welkom.
Tiny en Ruud uit Beek heeft geschreven op augustus 2, 2022 om 7:31 am:
Theo, Bas, Helma en de Rondmeer " familie". Wat een mooie projecten zijn jullie aan het realiseren. We hopen dat jullie de ingeslagen weg mogen blijven bewandelen. Wij hebben genoten van jullie mooie plek , de douche , het terras en jullie enthousiasme. Toi Toi we blijven jullie volgen.